Skip to main content

ZI-ZZ-ART  BED & BREAKFAST

AANGENAAM EN NIET TE DUUR AAN HET WATER OVERNACHTEN IN LEEUWARDEN

“aangename/rustige/ruime verblijfplaats aan het water // natuur in de stad”

Een leuk alternatief: logeren tussen Carole’s kunstwerken. In een zeer ruime (expositie) ruimte staan drie heerlijke bedden. Een eigen (privé) toegang tot onze B&B biedt een gastvrij verblijf. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen badkamer met douche, toilet, etc.;  natuurlijk is een gezond ontbijt inclusief, voorwaar een ontspannen verblijf.

Wij vragen voor een nacht plus ontbijt: € 45,= pp [incl. btw en toeristenbelasting] |+| bij een verblijf langer dan een week geldt een korting van 10 %

Onze terrassen aan het water -met uitzicht op het natuureiland De Froskepôlle- maken het verblijf aan het Woudmansdiep zeker uniek; [+] extra voor de sportieve gast : via een opklapbaar zwemtrapje aan onze steiger kun je heerlijk zwemmen in schoon natuur-water, natuurlijk wel bij aangenaam weer …! 
Ook bestaat de mogelijkheid om met onze sloep “Butskop” de omgeving op het water te verkennen.

Bovendien is het historische stadscentrum van Leeuwarden vanuit onze ‘B&B’ heel goed bereikbaar via een idyllisch fietspad, dat als een stads-park-long slingert langs het rustieke riviertje De Potmarge. 

En tot slot:
op eigen terrein is rondom onze kunstwerkplaats
Zi-zz-ART – Ljouwert ruim voldoende (vrije) parkeerruimte.

Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met Zi-zz-ART  via 
berend te biesebeek :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of   06 25 0777 24